Mbajtja e Samsung Galaxy S21 në xhep mund të harxhojë baterinë shpejt

schedule14:40 - 16 Qershor, 2021

schedule 14:40 - 16 Qershor, 2021

A konsumon më shumë bateri Samsung Galaxy S21 kur jeni në lëvizje? Ju nuk jeni të vetmit dhe ka një arsye pse ndodh.

Diçka aq e zakonshme sa e keni celularin në xhep mund të ndikojë shumë në baterinë tuaj dhe kjo ndodh me Samsung Galaxy S21.

Disa dhjetra përdorues kanë raportuar se si celularët e tyre po harxhojnë më shumë bateri normalisht se sa kur janë në përdorim. Disa prej tyre pretendojnë se konsumi i baterisë rritet kur mbani celularin në xhep. E gjitha kjo ndodh për shkak të një vendimi për dizajnin të marrë nga Samsung.

Sakaq, fajtor për konsum të lartë të baterisë kur celulari është në lëvizje është aparati fotografik.

Në shumicën e rasteve të raportuara, përdoruesit pretendojnë se konsumi i lartë i baterisë është shkaktuar nga shërbimi i kamerave të shërbimit.

Tani për tani, Samsung nuk e ka komentuar këtë problem dhe nuk dihet nëse planifikon të lëshojë një përditësim për të rregulluar situatën. Ndërkohë, zgjidhja e vetme duket se duhet të kalojë në përpjekjen për ta mbajtur celularin sa më të qetë të jetë e mundur./abcnews.al