Martesa më e veçantë, çifti nga Skënderaj kurorëzon dashurinë me uniformë ushtarake

schedule08:27 - 18 Shtator, 2021

schedule 08:27 - 18 Shtator, 2021

Kjo është martesa më e pazakontë që mund të keni parë ndonjëherë. Një çift nga Skënderaj ka kurorëzuar dashurinë e tyre në një mënyrë të veçantë.

Të veshur me uniformë të Ushtrisë të Kosovës dhe me vizitë tek vendet e shenjta shqiptare, ky çift ka bërë të duket më ndryshe nga të tjerët.

Fotot e çiftit janë bërë tek Kompleksi “Adem Jashari” në Prekaz dhe tek shkronjat e simbolit “UÇK”. Çifti, i cili ka marrë vëmendjen ka shkruar se dashuria e tyre e përjetshme është bërë duke iu lutur Zotit dhe betuar rreth flamurit.