Libri i Henri Çilit “Vonesa Shqiptare”

schedule18:57 - 22 Shtator, 2017

schedule 18:57 - 22 Shtator, 2017

“Vonesa shqiptare” është libri i ri i Henri Çilit. Sikundër bëri dhe pas zgjedhjeve të 2013-s ai përmblodhi dhe këtë herë në një botim ese, ide dhe debate për periudhën zgjedhore 2017. Ky libër cilësohet prej autorit si fill i një refleksioni të gjatë mbi reformizmin, liberalizimin dhe aktualitetin politik shqiptar që prej 2001-shit.

https://www.youtube.com/watch?v=gsxtEBh8DRs