Laura Nezha, aktorja që po jeton mes kryeroleve dramatike dhe komike

schedule22:24 - 6 Prill, 2019

schedule 22:24 - 6 Prill, 2019

Aktorja Laura Nezha ia ka dalë të jetë personazhi kryesor i sezonit artistik në Teatrin Kombëtar Eksperimental. Në tre premierat “Shërbëtoret”, “Antigona “dhe “Mbretëresha e bukurisë”, ajo ka interpretuar role kryesore. Në një intervistë për ABC News, aktorja thotë se suksesi ka ardhur jo vetëm prej fatit, por edhe prej punës se madhe që bën./abcnews.al