Labinot Greiçevçi: Dialogu Kosovë-Serbi, quo vadis?

schedule22:16 - 22 Korrik, 2020

schedule 22:16 - 22 Korrik, 2020

“Ka më shumë konfuzion sesa kohenzion (në dialogun Kosovë-Serbi…).

Pozicioni i Kosovës nuk ka qenë asnjëherë më i dobët dhe më i lënduar sesa është aktualisht në raport me Serbinë, që nga viti 1999.”