Këshilli i prokurorëve jep vendimin për prokuroren Janeva

schedule11:46 - 29 Gusht, 2019

schedule 11:46 - 29 Gusht, 2019

Këshilli i Prokurorëve Publikë në Maqedoninë e Veriut, në mënyrë unanime vendosi për fillimin e procedurës për shkarkimin e prokurores speciale publike Katica Janeva për shkak të punës joprofesionale dhe joetike.

Vendimi u konfirmua nga kryetari i Këshillit të Prokurorëve Kole Shterjev. Ai shtoi se Këshilli do të duhet të përgatisë një raport të cilin do e dorëzojë në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mënyrë që Kuvendi të vazhdojë procedurën e mëtejshme./ABC News Albania 24/7