Këshillat për overdozat e alkoolit nga Edicioni Veror

schedule19:54 - 7 Gusht, 2018

schedule 19:54 - 7 Gusht, 2018

Ditët e pushimeve pranë detit janë gjithmonë të këndëshme, por çfarë duhet të bëjmë kur sëmuremi apo kemi helmim alkooli gjatë pushimeve tona?…
Edicioni Veror ka bërë një vizitë në Qendrën Shëndetësore Verore të Drimadhes, ku u informua për shërbimet dhe ndihmesën që kjo qendër ofron për turistët në raste nevoje. U dhanë këshilla vërtet të dobishme për ti mbijetuar të nxehtit dhe për pushime pa viroza. Funksionaliteti i godinës është 24 orë dhe ndihmesa mjekësore ofrohet deri më 15 shtator./abcnews.al