Kërkesa martese për letra amerikane? Ja mesazhet që merr balerina e njohur

schedule17:53 - 30 Tetor, 2020

schedule 17:53 - 30 Tetor, 2020

Adel Lami balerina që tashmë është zhvendosur në Amrikë, në programin “ABC e Pasdites” me moderatorin Ermal Peçi tregoi sa ishte befasuar kur ka parë për hërë të parë dekorimet që bëjnë amerikanët në shtëpitë e tyre për festën e Halloween.

Lami tha se fillimisht ka menduar se është një festë idiote, ndërkohë që kur shkoi në Amerikë ndërroi komplet mendim.

“Ka qenë shumë surprizë, sepse ka qenë një nga ato festa që unë ende e quaj “idiote”, se kam kuptuar kurrë dhe s’kam dashur kurrë ta fetoj. Kur shkova në New York ishte një gjë shumë serioze. Shtëpitë janë të tranformuara deri në detaje të dekoruara, për këtë bëhet një investim i paparë. Legjenda është e vërtetë, amerikanët e festojnë Halloween në mënyrë të jashtëzakonshme”.

Përpos bisedës për festën, Ermali e pyet edhe për marrëdhënien e saj me miqtë në USA, apo edhe festat e tjera sikurse ditëlindjet që feston atje.

Por, a ka marrë ndonjë kërkesë martese nga meshkujt shqipta,r Adel, në këmbin të letrave amerikane?

“Po kjo është diçka që ndodh. Po ka! Kërkesa vjen me spond, nuk vjen drejt tek unë duke thënë “a njeh ndonjë shoqe”.

Intervistën e plotë e gjeni në Youtube!