Karafili është një kurë magjike për problemet seksuale

schedule10:26 - 26 Mars, 2021

schedule 10:26 - 26 Mars, 2021

Burrat dhe gratë përballen me shumë probleme seksuale, gjë që ngre ankthin tek bashkëshortët dhe i shtyn ata të kërkojnë mjete të ndryshme të trajtimit për të zgjidhur këto probleme.

Por ajo që shumë njerëz nuk e dinë është se natyra është një ilaç dhe ka zgjidhjen e problemeve seksuale, dhe ndoshta më e rëndësishmja prej tyre është një bimë.

Karafilët, emri i të cilave është shfaqur që nga kohërat antike, si një ilaç natyral për problemet seksuale që shqetësojnë burrat dhe gratë njësoj.

Përfitimet më të spikatura të siguruara nga karafili në nivelin e shëndetit seksual:

1- Stimuloni dëshirën seksuale: Përmban një përqindje të lartë të lëndëve ushqyese, mineraleve dhe vitaminave që i duhen trupit për të mbështetur shëndetin e tij seksual dhe kështu të rrisin dëshirën seksuale.

2- Rritni hormonin e testosteronit: Është hormoni përgjegjës për rritjen e testikujve dhe penisit, rritjen e numrit të spermatozoideve dhe stimulimin e dëshirës seksuale.

3- Reduktimi i shanseve të infertilitetit: Për shkak se përmban shumë vitamina, veçanërisht vitaminë C, ndihmon në rritjen e madhe të numrit të spermatozoideve, rritjen e lëvizshmërisë së tyre dhe mbrojtjen e tyre, duke mundësuar deformimin.

4- Trajtimi i mosfunksionimit të ereksionit: Vendosja e pak vajit të karafilit në penis ndihmon në trajtimin e problemit të mosfunksionimit të ereksionit, sepse stimulon aktivitetin e qarkullimit të gjakut në trup, i cili përmirëson rrjedhën e gjakut në penis, duke arritur kështu një mbledhje të mirë.

5- Ka një efektshmëri të madhe në trajtimin e problemit të derdhjes së parakohshme të shkaktuar nga sëmundjet seksuale, ose gjendje e keqe psikologjike.

6- Mbështetja e prodhimit të vezëve për gratë, e cila ndihmon në trajtimin e infertilitetit, dhe rrit mundësinë e fekondimit të vezëve me spermë shpejt, dhe rritjen e shanseve të shtatzënisë.

Megjithatë përfitimet e tij të mëdha në trajtimin e shumë problemeve seksuale, rekomandohet të përdorni moderim për shkak të efekteve anësore, duke përfshirë:

Marrja e tepërt e karafilit mund të ndikojë negativisht në ereksion.

Vendosja e një sasie të madhe vaji karafili në penis shkakton kruajtje dhe skuqje.

Ngrënia e sasive të mëdha të karafilit çon në derdhje të vonuar ndjeshëm./abcnews.al