Investime në njësitë akomoduese 4-5 yje

schedule10:31 - 5 Nëntor, 2017

schedule 10:31 - 5 Nëntor, 2017

Shqipëria synon tashmë të zhvillojë një turizëm elitar, ç’ka për pasojë kërkon edhe investime në struktura akomoduese me 4 dhe 5 yje. Për të nxitur këto investime në paketën fiskale të vitit të ardhshëm, qeveria ka planifikuar një sërë lehtësirash për investitorët në këtë sektor. Intervista e përgatitur nga gazetarja e ABC News, Viol Xhafaj, me ministrin e Turizmit dhe Mjedisit z.Blendi Klosi, gjatë së cilës po ashtu do të flitet edhe për buxhetin e vitit të ardhshëm për këtë sektor, e detajisht për planet e qeverisë për të bërë që në Shqipëri turizmi të mos jetë vetëm “detar”./abcnews.al

https://youtu.be/KSQDXLls4Ig