Intervista me Serbeze Haxhiaj, gazetare dhe analiste

schedule20:58 - 23 Shtator, 2020

schedule 20:58 - 23 Shtator, 2020

“Është shumë interesante se deri më tani i gjithë procesi ka qenë i zhvilluar në një sekret shumë të madh dhe në një siguri shumë të madhe dhe kjo në një periudhë të caktuar kohore ngriti në njëfarë mënyre përshtypjen tek njerëzit se kjo gjykatë do të jetë ndryshe, se do të arrijë të mbrojë dëshmitarët, se do të arrijë të mbrojë hetimet, se do të arrijë të realizojë synimet e saj në mandatin që ka, dhe nxjerrja e këtyre dosjeve rrënon përfundimisht çështjen e besimit tek sistemi i mbrojtjes së dëshmitarëve.”

/abcnews.al