Histori të patreguara: Mundësat e familjes Rama

schedule18:16 - 10 Tetor, 2021

schedule 18:16 - 10 Tetor, 2021

Fiqiri Rama, ish-mundësi nga Peshkopia pasionin për këtë sport e trashëgoi tek fëmijët dhe nipi i tij. Ka një kujtim që nuk do e harrojë kurrë. Para se të dilte në pension i qëlloi, që në ndeshjen e fundit kishte përballë të birin. Ish-mundësi mban hapur një palestër ku stërviten të rinjtë e Peshkopisë. Ndiqni specialen e plotë.