Gjyqi i Shullazit, avokatët mbrojtës kundërshtojnë provat e prokurorisë

schedule11:07 - 30 Janar, 2018

schedule 11:07 - 30 Janar, 2018

Në seancën e sotme gjyqësore të çështjes “Shullazi”, avokatët mbrojëts kanë kundërshtuar provat e prokurorisë.

Avokati i Shullazit deklaroi se të gjitha provat shkresore të prokurorisë do t’i nënshtrohen debatit gjyqësor një nga një.
Në seancën e radhës do të vazhdohet me pyetjen e 10 dëshmitarëve të parë, mes tyre avokatë dhe gazetarë./abcnews.al