FSHF në kërkim të talenteve, publikohet plani

schedule14:36 - 19 Tetor, 2019

schedule 14:36 - 19 Tetor, 2019

FSHF hidhet në kërkim të talenteve. Ditën e sotme ka njoftuar se do të ketë seleksionime në vendin tonë në periudhën 21-30 tetor. Sektori i ekipeve kombëtare do të organizojë seleksionimet për datëlindjet 2006, 2007, 2008 dhe 2009.

Në njoftimin e bërë, tregohet edhe plani konkret, me datat dhe oraret për çdo qytet. Gjithçka nis nga Korcca dhe përfundon në Shkodër. Mes të tjerave raportohet se gjatë seleksionimeve do të marrim pjesë trajnerët e gjitha kombëtareve.

SELEKSIONIMET NË SHQIPËRI: Korçë (21.10.2019, ora 10:00), Elbasan: (22.10.2019, ora 09:00), Gjirokastër (23.10.2019, ora 10:00), Durrës (24.10.2019, ora 09:00), Fier (25.10.2019, ora 10:00), Kukës (28.10.2019, ora 10:00), Tiranë: (29.10.2019, ora 09:00), Shkodër: (30.10.2019, ora 10:00)

/abcnews.al