Franko Dine, piktori i artit urban: Nuk po vlerësohem si duhet

schedule18:02 - 4 Gusht, 2020

schedule 18:02 - 4 Gusht, 2020

Në puntatën e sotme të emisionit “Friendzone” ka qenë i ftuar piktori i mureve të kryeqytetit, Franko Dine.

Gjatë diskutimit mbi veprat e tij dhe mesazheve që ato përcjellin, Franko ka nxjerrë në pah revoltën e tij mbi dhunën që iu bëhet pikturave duke i fshirë ato.

“Nuk po vlerësohem mjaftueshëm”, -tha ai, pasi fshirja e pikturave nuk është vetëm humbje e vlerave të qytetit, por edhe mosvlerësim i artistit.

Ai gjithashtu tha se po frymëzohet nga pandemia për punime të reja me mesazh sensibilizues.