Enver Bytyçi në ABC News për korrigjimin e kufijve mes Kosovës dhe Serbisë

schedule15:16 - 18 Gusht, 2018

schedule 15:16 - 18 Gusht, 2018

Edhe këtë javë “Balkan ABC” e Bruna Çifligut trajton çështjen e korrigjimit të kufijve mes Kosovës dhe Serbisë e deklaruar publikisht nga presidenti Kosvës Hashim Thaçi. Çështja në fjalë vazhdon të ngjallë reagime dhe debat ku në të janë përfshirë edhe zyrtarë europianë. Materiali i përgatitur përmban intervistën me drejtorin e qendrës për studime të Europës juglindore Enver Bytyçi./abcnews.al