Enkel Demi “viktima” e radhës e “Piranjave”, çfarë ndodhi me “El Toro-n” e ABC

schedule20:09 - 24 Maj, 2022

schedule 20:09 - 24 Maj, 2022

Kur naçut e “Piranjat” show, bëhen bashkë me çunat e Italisë spektakli është i garantuar. Thellësisht të keqardhur që “viktima” kësaj radhe është i ashtuquajturi “El Toro” i ABC TV

Na ndiqni sot në orën 21:01 në ABC dhe në 22:31 në T7. Emisionin mund ta gjeni edhe në website-in apo aplikacionin abcnews.al