Dy futbollistë me origjinë shqiptare luajnë në superligën e Serbisë

schedule15:25 - 31 Tetor, 2017

schedule 15:25 - 31 Tetor, 2017

Në Superligën e Serbisë ka edhe shqiptarë. Dy prej tyre, me origjinë nga Lugina e Preshevës, tregojnë se përse aktivizohen aty dhe si ndihen.

https://youtu.be/mjeSHVnRciA