Drejtori i Apple: Të kufizohet teknologjia tek të rinjtë

schedule22:00 - 22 Janar, 2018

schedule 22:00 - 22 Janar, 2018

Tim Cook, drejtori i përgjithshëm ekzekutiv i një prej kompanive më të mëdha teknologjike në botë, ka shprehur shqetësimin mbi përdorimin e teknologjisë nga të rinjtë.

Drejtori i Apple foli në një kolegj në Londër dhe sipas tij duhet të ketë limite mbi përdorimin e teknologjisë në shkolla.

“Unë nuk besoj në mbipërdorimin e teknologjisë”, ka thënë Cook sipas The Guardian.

Ai tha se se teknologjia nuk duhet të përfshihet fare në shkolla, duke përfshirë edhe në mësimet që përdorin kompjuterat.

Cook nuk ka fëmijë vetë, por thotë se do të mundohet që t’ia kufizojë nipit të përdorë teknologjinë.

“Unë nuk kam fëmijë, por kan një nip dhe do t’i vendos disa kufij. Janë disa gjëra që nuk do t’i lejoj. Unë nuk dua që ata të jenë pjesë e rrjeteve sociale”, shtoi ai./abcnews,al