DOKUMENTI / Fleta e gjobës që do plotësojnë policët nga nesër nëse nuk do të keni maskë

schedule23:44 - 14 Tetor, 2020

schedule 23:44 - 14 Tetor, 2020

Qytetarët shqiptarë duke nisur nga dita e nesërme janë të detyruar të mbajnë maskë në çdo ambient në mënyrë që të zvogëlojnë mundësinë e përhapjes së pandemisë COVID-19.

Të gjithë ata qytetarë të cilët nuk do të respektojnë këtë masë do të gjobiten, kjo gjobë do i bashkëngjitet faturës së energjisë elektrike.

Mësohet se gjoba e shkelësve të masave anti-COVID do të plotësohet në tre kopje një i jepet qytetarit, një e mban policia dhe një i dërgohet OSHE me shkresë përcjellëse.

n.d./abcnews.al