Ditarët e luftës: Përballë vdekjes, ata po bëjnë shaka dhe po flasin për Eurovisionin

schedule22:57 - 13 Maj, 2022

schedule 22:57 - 13 Maj, 2022

Ndërkohë që vëmendjen më të madhe e ka marrë Eurovisioni, ukrainasit përballen me vdekjen.

Në ditarët e tyre ukrainasit shkruajnë “përballë vdekjes, ata po bëjnë shaka dhe po flasin për Eurovisionin”.

Seva bën një mision rifurnizimi me ndihmë mjekësore në Ukrainën Lindore dhe takohet me trupat që presin dërgimin e menjëhershëm në vijën e parë.


Megjithatë disa nga numri i tyre mund të mos kthehen kurrë.

Ukraina War Diaries përdor audion e personit të parë, të regjistruar në terren në Ukrainë, për të dhënë një përshtypje të jetës në një zonë lufte.

/abcnews.al