Diskutimet e tryezës për Reformën Zgjedhore, ekspertët e ODIHR-it mbërrijnë në Shqiperi

schedule10:00 - 11 Shkurt, 2020

schedule 10:00 - 11 Shkurt, 2020

Mbërrijnë në Shqipëri ekspertët e ODHIR që do të asistojnë tryezën katërpalëshe të reformës zgjedhore.

Ata pritet të zhvillojnë një takim me grupin e punës së reformës në oren 17:00 në rogner për të mësuar në lidhje me ecurinë e deritanishme të draftimit të reformës.

Ekspertët e ODHIR do të ndërhyjnë për pikat që palët nuk bien dakord si dhe do të shikojnë nëse dokumenti që do përgatitet nga pala shqiptare është në përputhje me rekomandimet e bëra nga ODHIR./abcnews.al