Debate në Këshillin Bashkiak Shkodër

schedule15:18 - 31 Dhjetor, 2019

schedule 15:18 - 31 Dhjetor, 2019

Këshilltarët e majtë të Bashkisë Shkodër kanë debatuar me kryetaren në detyre Voltana Ademi për mënyrën e qeverisjes nga administrate, që ajo drejton. Përplasja e ashpër u bë gjatë miratimit të Buxhetit 2020 që pas 6 orësh u miratua me 36 vota pro dhe 1 kundër.

Miratimi i buxhetit për vitin 2020 për Shkodrën është shoqëruar me debate. Në mbledhjen e këshillit bashkiak ka marrë pjesë dhe kryetarja në detyrë Voltana Ademi dhe përfaqësuesi e majtë kanë qënë kritikë me mënyrën se si qeveris administrata.

Pavarësisht përplasjeve pas 6 orësh me 36 vota pro dhe 1 kundër është miratuar buxheti prej 2.6 miliardë lekë. Pjesa më e madhe e parave do të shpenzohet për investime./abcnews.al