Debat në Këshillin Bashkiak të Vlorës për borxhet e Flamurtarit

schedule23:12 - 29 Mars, 2019

schedule 23:12 - 29 Mars, 2019

Debate në Këshillin Bashkiak të Vlorës për borxhet e Flamurtarit. Administratori i klubit Idrizi ka kërkuar njohjen e tyre, por nuk ka ende përgjigje nga pushteti vendor.

Kur flitet për borxhe, në listë është edhe Flamurtari. Këshilli Bashkiak në Vlorë diskutoi pikërisht këtë problem, pra detyrimet që kishte klubi përpara sesa ta merrnin kompanitë turke, dhe që u shlyen nga administratori Idrizi.

Ky i fundit ka dërguar një letër në Bashki, dhe këshilltari Kreshnik Zijaj, kritikoi institucionin. Kryetari i Bashkisë, Dritan Leli, deklaroi se ka kërkuar informacion nga Federata, dhe sqaroi.

Administratori i Flamurtarit, Sinan Idrizi, foli disa javë më parë për çështjen e borxheve. Flamurtari, ndërkaq, ka edhe problemin e vonesave të pagave, që ka shkaktuar largimin e shumë futbollistëve. /abcnews.al