Çfarë kanë të përbashkët truri i njeriut dhe një lavatriçe?

schedule17:24 - 14 Gusht, 2022

schedule 17:24 - 14 Gusht, 2022

A e keni pyetur ndonjëherë veten se çfarë kanë të përbashkër truri i njeriut dhe një lavatriçe? Me shumë mundësi jo, megjithatë ata kanë diçka që i bashkon.

E megjithatë, truri i njeriut, sipas profesorit të neurobiologjisë Rony Paz, nga Instituti i Shkencave Weizmann, është si një makinë larëse.

Arsyeja është shumë e thjeshtë: truri i njeriut është më i avancuari dhe mund dhe kryen funksione komplekse, por është i prirur për të dëmtuar (p.sh. çrregullime) ashtu si një makinë larëse. /abcnews.al