Çfarë kanë kërkuar shqiptarët më shumë në Google në vitin 2019?

schedule08:03 - 16 December, 2019

schedule08:03 - 16 December, 2019

Në fund të vitit të gjithë mundohen të ktrhehen pas dhe të bëjnë një rezyme në ato se çfarë kanë bërë përgjatë 12 muajve.

Të njënjtën gjë bën edhe gjiganti i kërkimit, Google, i cili nxjerr përfundimet se çfarë është kërkuar më shumë në botë.

Pjesë e këtyre rezultateve është sigurisht edhe Shqipëria. Sipas të dhënave të publikuara nga Google, shqiptarët kanë kërkuar më shumë për dukurinë natyrore të tërmetit dhe historikun e tij.

Prej shtatorit dhe e intensifikuar më shumë pas tërmetit tragjik të 26 nëntorit, tema e tërmetit ka qenë ajo që është diksutuar pafund në Shqipëri, dhe duket se është edhe më e kërkuara në Google.

Më poshtë lista e publikuar nga Google për kërkimet më të shpeshta në botë :

 1. Disney Plus
 2. Cameron Boyce
 3. Nipsey Hussle
 4. Uragani Dorian
 5. Antonio Brown
 6. Luke Perry
 7. Avengers Endgame
 8. Game of Thrones
 9. iPhone 11
 10. Jussie Smollett

Njerëzit më të kërkuar:

 1. Antonio Broën
 2. Jussie Smollett
 3. James Charles
 4. Kevin Hart
 5. R. Kelly
 6. 21 Savage
 7. Lori Loughlin
 8. Jordyn Ëoods
 9. Bryce Harper
 10. Robert Kraft

Këngët më të kërkuara:

 1. “Old Toën Road”

2.”7 Rings”

 1. “Shallow”
 2. “Sunflower”
 3. “Truth Hurts”
 4. “Lose You to Love Me”
 5. “Sicko Mode”
 6. “Thank u, next”
 7. “Act Up”
 8. “Bury a Friend”

Filmat më të kërkuar:

 1. Avengers Endgame
 2. Captain Marvel
 3. Joker
 4. Toy Story 4
 5. Lion King
 6. It Chapter Tëo
 7. Frozen 2
 8. Once Upon a Time in Hollywood
 9. Midsommar
 10. Scary Stories to Tell in the Dark