Çështja “Shullazi”, dërgohen në gjykatë faturat bankare të Beqjes

schedule16:01 - 8 Maj, 2018

schedule 16:01 - 8 Maj, 2018

Dështon seanca e radhës në ngarkim të Emiliano Shullazit dhe katër të bashkëpandehurve të tij tek Krimet e Rënda, të akuzuar për “gjobvënie”.

Gjykata shtyu seancën për shkak të mungesës avokatit mbrojtës të të pandehurit Endri Qyqja. Në seancë nuk ishte i pranishëm as i pandehuri Shullazi. Para se të mbyllte seancën, gjykata i bëri me dije palëve mbërritjen e disa provave shkresore të kërkuara në një bankë të nivelit të dytë.

Ato ishin 60 faqe në total, kryesisht çeqe dhe fatura veprimesh bankare, që pretendohet të jenë bërë nga të pandehurit me kërkesë të Ylvi Beqjes. Këto janë prova e fundit që do të shqyrtohet në këtë proces para kalimit në fazën e konluzioneve përfundimtare./abcnews.al