Byro Politike – Dt 11.10.2017

schedule21:35 - 2 Nëntor, 2017

schedule 21:35 - 2 Nëntor, 2017

Diskutim për situatën ekonomike në vend, të rejat më të fundit sa i takojnë aspektit fiskal dhe raporti i FMN-së për ecurinë e ekonomisë dhe financave të vendit.
Të ftuarit e mbrëmjes në emisionin “Byro Politike”, Niko Lera drejtor i Politikave Fiskale në Ministrinë e Financave, Dorian Teliti këshilltar për Ekonominë dhe Financat në PD, Oltion Rrumbullaku pedagog në Fakultetin e Ekonomisë në UT dhe Besart Kadia drejtori i Institutit Europian “Pashko”.