Byro Politike, 27 Prill 2018

schedule11:27 - 28 Prill, 2018

schedule 11:27 - 28 Prill, 2018

Në pritje të Kuvendit të Partisë Demokratike ishte tema e Byro Politike ëtë të premte.

Të ftuar: Mimoza Koçiu, gazetare; Mark Marku, analist; Arjon Sulo, kryeredaktor i MAPO dhe Alfred Lela, gazetar.

Mes të ftuarve u diskutua rreth zhvillimeve më të fundit të Partisë Demokratike si dhe çfarë pritet në Kuvendin Kombëtar të PD-s./abcnews.al