Blerim Kuqi: Shqipëria dhe Kosova të njësojnë bazën ligjore ekonomike dhe standardet

schedule22:58 - 24 Qershor, 2020

schedule 22:58 - 24 Qershor, 2020

Produkti është më shumë patriotik, më shumë fjalë sesa gjëra konkrete.

Ajo që është me rëndësi është që ne ti mundësojmë produkteve të Shqipërisë të hyjnë me procedurat më të lehta të mundshme, lehtësim i procedurave doganore.

Ne mund të flasim sa të duash për patriotizëm, po nëse nuk nuk i kemi këto procedura, nuk kemi çfarë të flasim më tej.

Njëkohësisht, edhe Shqipëria, duhet t’ia lehtësojë procedurat mallrave të Kosovës, duhet të krijojë procedura sa më të lehta që të jetë e mundshme.

Nëse ne nuk i lehtësojmë ato procedura, ose edhe ti heqim, atëherë edhe është problem që të mendojmë se kemi raporte të mira./abcnews.al