“Billa” 7 ditë pastrim i stokut, çdo artikull në ofertë

schedule16:03 - 14 Korrik, 2022

schedule 16:03 - 14 Korrik, 2022

Billa distributori më i madh në vend për pllaka, parkete, hidrosanitare dhe mobilje sjell traditën e saj të ndryshimit sezonal të stokut për këtë vit.

Billa është kompania e vetme në vendin tonë, qe aplikon këtë praktikë të mirënjohur globale në këtë fushë të ekonomisë.

I gjithë malli ekzistues do nxirret në oferte për t’i lënë vendin modeleve e koleksioneve te reja.

Kjo është mundësia më e mirë për të përfituar nga uljet për gjithë ata klientë që planifikojnë këtë vit të zhvillojnë punime dhe mobilime ne shtëpitë e tyre.

Oferta do zgjasë vetëm 7 ditë në të gjitha show roomet Billa. Duke i qëndruar besnike motos ‘Cilësia s’ka pse te jetë e shtrenjte’, Billa tregon edhe këtë herë qe mund të sjellë zgjidhjen më të mirë për mundësitë e çdo konsumatori./Abcnews.al/