Beogradi, kryeqyteti serb që magjeps dhe step shqiptarët, mbresa pas një ndeshje futbolli

schedule14:43 - 5 Nëntor, 2017

schedule 14:43 - 5 Nëntor, 2017

Beogradi gjithnjë edhe i ka tërhequr, por edhe i ka shqetësuar shqiptarët. Kryeqyteti i Serbisë është cilësuar gjithnjë sinonim i rrezikut, por e vërteta është se aty jetojnë gati 2 milionë banorë, me të njëjtat dëshira e probleme si dhe ne./abcnews.al

https://youtu.be/qpLx2g_T5I0