Bashkim Jashari merr gradën Gjenerallejtënant

schedule11:00 - 13 Dhjetor, 2021

schedule 11:00 - 13 Dhjetor, 2021

Presidentja Vjosa Osmani në një ceremoni ka graduar komandantin e Forcave të Sigurisë së Kosovës gjeneralmajor Bashkim Jasharin me gradën gjenerallejtënant

Në ceremoninë e dekorimit mori pjesë edhe kryeministri Albin Kurti, si dhe ministri i mbrojtjes, Armend Mehaj.

Jashari ka pranuar detyrën e komandantit të përgjithshëm të FSK-së më 1 dhjetor. Para tij, në krye të FSK-së ishte gjenerallejtënant Rrahman Rama.