“Automotive 2021”, panairi i makinave që mirëpret mijëra vizitorë

schedule15:55 - 14 Korrik, 2021

schedule 15:55 - 14 Korrik, 2021

“Automotive 2021” po vjen për të ndryshuar të dhënat e në të gjithë botën e makinave deri tani. I rinovuar, i përditësuar dhe me më shumë premiera të reja se kurrë, ai kthehet dinamikisht dhe do të mirëpresë publikun në hapësirën mikpritëse të Metropolitan Expo.

“Automotive 2021”, i cili do të zhvillohet nga 23 deri më 31 tetor, është planifikuar në çdo detaj dhe është dizajnuar nga organizatorët më me përvojë dhe të specializuar të shfaqjeve të makinave me qëllimin e vetëm për të kënaqur plotësisht publikun dhe ekspozuesit pjesëmarrës, që e nderojnë çdo vit me praninë dhe besimin e tyre.

Ai do të presë mijëra vizitorë të synuar. Qëllimi kryesor i ekipit organizues të ekspozitës është të na njohë me botën e zhvillimeve në industrinë globale të makinave. Qasja për temën e zgjeruar të lëvizjes do të jetë shtylla kurrizore e ekspozitës. Energjia elektrike, format alternative të transportit, ngjarja autonome, prototipi i automjeteve, teknologjitë e reja dhe aplikimet e së ardhmes, qytetet inteligjente, por veçanërisht lëvizshmëria ekologjike, do të jenë pjesë e temave të saj, gjithnjë duke u përqëndruar te konsumatori dhe nevojat e tij./abcnews.al