Arsyet pse burrat mund të humbin interesin ndaj grave që duan!

schedule18:08 - 2 Shkurt, 2021

schedule 18:08 - 2 Shkurt, 2021

Burrat janë të ndërlikuar, një minutë ata janë të interesuar dhe tjetrën, ata mund të mos jenë më. Kjo mund të jetë për një larmi arsyesh, por për pjesën më të madhe, këtu janë zakonet që mund t’i largojnë ata nga gruaja që duan:

Mungesa e besimit

Ndërsa është e rëndësishme të ndiheni të mbështetur nga njeriu juaj, mos e humbni vetëbesimin tuaj. Ndjehuni mirë në këpucët tuaja dhe ndaloni dëmtimin e trupit ose uljen e vetes. Burrat e shohin besimin seksi, është një fakt.

Shumë llafazane

Komunikimi është jetik në një marrëdhënie. Sidoqoftë, disa gra (dhe madje edhe burra) mund të bëhen shumë bisedues, duke dëmtuar aftësitë e tyre për të dëgjuar partnerin. Për këtë arsye, sigurohuni që të ekuilibroni bisedën, në mënyrë që të mos jetë gjithçka për ju.

Mos pranimi i gabimeve tuaja

Ai mund t’ju dojë pa kushte, por nuk është e drejtë nëse gjithmonë këmbëngulni se keni të drejtë në çdo situatë. Është e rëndësishme të dëgjoni partnerin tuaj edhe nëse mendoni se kanë gabuar. Por nëse konstatoni se nuk kishit të drejtë për atë deklaratë që bëtë, pranoni me mirësi humbjen.

Varësia ndaj mjeteve teknologjike

Është e lehtë të bëhesh i varur nga kompjuteri dhe telefoni. Gjeni kohë të jeni me njëri-tjetrin ballë për ballë dhe hiqni telefonin nga  dora për pak kohë. Mediat sociale mund të presin.

Mbretëresha e thashethemeve

Nuk është një ide aq e mirë që vetëm të shfryni tek ai. Kjo tregon një anë negative të vetes që ankohet vazhdimisht. Patjetër sesi ndiheni, por mos i thoni me detaje çdo gjë të mundshme.

Përpjekja e madhe

Partneri juaj ju do për atë që jeni. Për atë arsye, është e rëndësishme të jesh vetja jote e mirëfilltë me të dhe të mos përpiqesh shumë. Silluni si vetja përpara miqve të tij, mos u bëni sikur jeni dikush që nuk jeni.

Flisni pas shpine

Burrat bezdisen nga njerëzit që flasin pas shpine, sidomos nëse kjo gjë indodh nga partnerja e tij./e.b-abcnews.al