Armand Duka i kënaqur me punimet e stadiumit

schedule18:50 - 22 Shtator, 2017

schedule 18:50 - 22 Shtator, 2017

Presidenti i federatës së futbollit inspektori për herë të dytë punimet e ndërtimit të stadiumit të ri kombëtar. Armand Duka u shpreh i kënaqur me cilësinë e punimeve dhe garantoi se FSHF do të konkurojë sërish për të pritur superkupës e europës.

 

https://www.youtube.com/watch?v=3RCWcDehN-I