Arianit Koçi: Dëshmitë e fabrikuara të Serbisë në Hagë!

schedule22:06 - 22 Korrik, 2020

schedule 22:06 - 22 Korrik, 2020

“Kjo deklaratë, (deklarata e ish-kryeprokurorit serb për krime lufte, Vladimir Vukseviç), potencialisht e kontaminon lëndën, dhe çdo dëshmi që ka dorëzuar në prokurori, duhet të shikohet me dyshim, sepse potencialisht, është e fabrikuar.”