Arben Bajo vazhdon thellimin e tij artistik mbi bukurinë femërore

schedule16:09 - 23 Tetor, 2017

schedule 16:09 - 23 Tetor, 2017

Skulptori i njohur dhe petagogu i arteve të bukura Arben Bajo vazhdon kërkimin e tij artistik mbi bukurinë femërore. Ekspozita e tij e 9 vetjake i dedikohet tërësisht nudos e ku krahas bukurisë, skulptura e Bajos thellohet në psikologji dhe figura njerezore do të vazhdojë të jetë epiqendra e krijmtarisë.