Angelina Jolie humb betejën e parë me Brad Pitt

schedule17:01 - 18 Nëntor, 2020

schedule 17:01 - 18 Nëntor, 2020

Gjykata ka refuzuar kërkesën e Angelina Jolie që gjyqtari John W. Ouderkirk të mos shqyrtojë çështjen e saj të divorcit kundër Brad Pitt. Sipas dokumenteve të siguruara nga “Entertainment Tonight”, gjykata konstaton se Ouderkirk nuk është skualifikuar nga shërbimi si gjyqtar i përkohshëm i çështjes dhe kërkesa e aktores është refuzuar.

Siç thuhet në dokumente, Jolie nuk ka arritur të provojë se gjykatësi kishte një marrëdhënie pune me një nga avokatët e Pitt, sië pretendonte aktorja. Ekipi ligjor i Pitt reagoi duke hedhur akuza nga Jolie se po përpiqet të bllokojë çështjen përpara gjyqit për kujdestarinë e fëmijëve.

Angelina Jolie (majtas) dhe Brad Pitt (djathtas) janë në mes të procedurave të divorcit.  Ata u martuan në vitin 2014 dhe ndajnë gjashtë fëmijë.  (Foto nga Jason Merritt / Getty Images)

Ky veprim i aktores e acaroi në maksimum ish-partnerin e saj, për të cilën është shprehur se ka shkuar “shumë larg” me procedurat e tyre të divorcit. Pretendimi i Jolie për gjykatësin në fjalë bëri që beteja e tyre gjyqësore të marrë një kthesë drejt një shtegu më të hidhur, pasi në këtë mënyrë janë shtyrë dhe më tej procedurat finale të divorcit. /acbews.al

Kërkesa e Angelina Jolie për heqjen e gjyqtarit në rastin e divorcit të saj nga Brad Pitt thuhet se është refuzuar.  (Foto nga Gary Mitchell / Imazhe SOPA / LightRocket përmes Getty Images)