Andi Papastefani sjell dekadat e para në 100 skica të arkitekturës së Tiranës

schedule17:05 - 1 Gusht, 2020

schedule 17:05 - 1 Gusht, 2020

Arkitektura e viteve 1920 – 1959 ,vjen përmes skicave të artistit Andi Papastefani.

Piktori dhe arkitekti rrëfen narrativen e Tiranës kryeqytet me gjuhën e banesave karakteristike ndër vite.

Pastefani si gjuetar i vilave të mbijetuara në cepa të qytetit jep edhe mesazhin e ruajtjes së magjisë së mbetur në këto ndërtesa.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni videon: