Alarm për bombë në Maqedoni

schedule18:41 - 30 Nëntor, 2021

schedule 18:41 - 30 Nëntor, 2021

Të gjitha hyrjet në Teatrin Kombëtar të Maqedonisë së Veriut janë bllokuar pas alarmit për bombë.

Forca të shumta policie ka pasur edhe te Radio Televizioni i Maqedonisë. Kanë kontrolluar të punësuarit gjatë hyrjes dhe daljes.

TV21 ka kontaktuar Ministrinë e Punëve të Brendshme, por nuk kanë dhënë detaje./ TV21