Aktivitet mes pluhurit dhe mykut, AKU mbyll 2 restorante

schedule10:59 - 31 Gusht, 2018

schedule 10:59 - 31 Gusht, 2018

Dy restorante janë bllokuar nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit pasi kryenin veprimtari në kundërshtim me standardet e sigurisë ushqimore si dhe në kushte të rënda higjieno-sanitare.

Konkretisht, gjatë një kontrolli që u ushtrua në restorant “Skënder Tusha” në Burrel dhe “Shkëlqim Rica” në Mat u konstatuan ambiente me myk, lagështi si dhe mjetet e punës në kuzhinë ishin totalisht të amortizuara.

Përveç bllokimit ndaj subjekteve u mor edhe masë administrative gjobë 600.000 lekë.

/abcnews.al