Aksioni i Ujit/ Evis Gjebrea intervistë në ABC News

schedule13:27 - 10 Shkurt, 2018

schedule 13:27 - 10 Shkurt, 2018

Ka hyrë në fazën intensive të kontrollit “derë më derë” aksioni i Ndërmarrjes së Ujësjellës Kanalizimeve në kryeqytet. Kjo fazë e parë është e përqendruar mbi bizneset dhe ndërmarrjet publike. Janë 15 grupet e punës që kanë zbritur në terren për të bërë verifikimet dhe marrë masat e nevojshme! Për më shumë detaje gazetarja Viol Xhafaj zjhvilloi një intervistë me zv.drejtoreshën e UKT zonjë Evis Gjebrea./abcnews.al