A e dini për çfarë përdoret kapaku mbrojtës në shishen e vajit?

schedule14:19 - 20 Dhjetor, 2022

schedule 14:19 - 20 Dhjetor, 2022

A e dini se për çfarë shërben kapaku si spinë e përdorur në vaj? Ka një funksion shumë të dobishëm! Pas hapjes, shumica prej nesh e hedhin në kosh. Ia vlen ta ndryshoni këtë zakon.

Kapaku i grisur thjesht mund të kthehet me kokë poshtë dhe vendoset përsëri në vrimë. Kjo procedurë e thjeshtë dhe e zgjuar na lejon të ruajmë vajin. Do ta provoni?

/abcnews.al