A duhet të ashpërsohet dënimi për dhunuesit e fëmijëve? Rama publikon videon

schedule17:06 - 5 Mars, 2022

schedule 17:06 - 5 Mars, 2022

Kryeministri Edi Rama, ka publikuar një video nga pyetësori i këshillimit Kombëtar, ku pyet qytetarët  për autorët që përsërisin krimet dhe nëse Shqipëria duhet të ashpërsojë dënimet e rënda kundër personit. Qytetarë të ndryshëm kanë dhënë mendime të ndryshme.

Postimi i kryeministrit

Ja disa përgjigje me video të qytetarëve për pyetjen nëse Shqipëria duhet të ashpërsojë dënimin e autorëve përsëritës në kryerjen e krimeve të rënda kundër personit, duke e dyfishuar dënimin për ta dhe duke hequr të drejtën e gjykimit të shkurtuar për autorët që kryejnë dhunë në familje dhe krime ndaj fëmijëve. Të tjerë thonë se dënimet në fuqi janë të mjaftueshme për përsëritësit dhe dhunuesit ndaj familjes e fëmijëve.

435,214 qytetarë janë përfshirë deri tani në Këshillimin Kombëtar duke dhënë opinionet e tyre përmes platformës www.keshillimikombetar.al dhe kanë kthyer me postë pyetësorët e plotësuar

/abcnews.al