90,000 njerëz nuk mund të gjenin asgjë të keqe me këtë foto, ti mundesh?

schedule13:13 - 11 Janar, 2022

schedule 13:13 - 11 Janar, 2022

Të enjten e kaluar, Massey Edberley u përjashtua nga shkolla e saj dhe u detyrua të kthehej në shtëpi. Pse? Dëshmia është e fshehur në një fotografi të vetme, pasi gjithçka lidhet me veshjen.

“Njerëzit pyesin veten se pse ndihemi të pasigurt për trupin ose rrobat tona. Me çfarë logjike jemi të veshur në mënyrë të papërshtatshme, kur nuk kemi veshur asgjë të dukshme?

A duhet që shkollat ​​të ndalojnë pa arsyeveshjen tonë dhe në vend të kësaj t’u mësojnë djemve se është e gabuar të “zhvesh” një vajzë me sytë e tyre apo edhe ta poshtëron atë për atë që ajo vesh? A nuk e kuptojnë se në këtë mënyrë po kontribuojnë në kulturën e përdhunimi ?

Përfundimi është se vajzat nuk mund të shkojnë në shkollë me rroba të rehatshme që nuk lënë asgjë të ekspozuar, sepse interpretuesit e tyre kanë frikë se djemtë e vegjël nuk do të jenë në gjendje të kontrollojnë hormonet e tyre”, u motra e Massey, Erica pas përjashtimit./abcnews.al