40-vjeçari ka bërë foto çdo ditë për dhjetë vite në orën 12:34

schedule14:56 - 24 Shkurt, 2022

schedule 14:56 - 24 Shkurt, 2022

Emri i Samuel Ryde po bën xhiron e rrjetit për arsyen e veçantë. Që nga viti 2012, ai ai filloi një projekt për të fotografuar çdo gjë që dëshironte çdo ditë në orën 12:34.

Fillimisht Samueli planifikoi të përfundonte projektin për një vit, por më pas vendosi të vazhdonte të bënte fotografi.

40-vjeçari nga Tower Hamlets thotë se ka dokumentuar natyrën eksituese dhe të zakonshme të jetës së përditshme në Londër.

Ryde i shpërndante fotot e tij në rrjetet sociale, por me kalimin e kohës ai ndaloi.

“Në rrjetet sociale dëshironi të merrni sa më shumë pëlqime, dëshironi të njiheni nga njerëzit. Por pas rreth shtatë vjetësh, arrita në pikën ku kuptova se nuk po e bëja më. Aktualisht preferoj fotot e përditshme, për shembull nga një udhëtim me tren apo duke kaluar një udhëtim, ndaj diçkaje të bujshme”, tha ai./abcnews.al