22-vjeçarja gjen punën e ëndrrave të saj, paguhet për të parë video erotike

schedule11:25 - 30 Qershor, 2022

schedule 11:25 - 30 Qershor, 2022

Vëzhgimi i përmbajtjeve të papërshtatshme gjatë punës është një praktikë që nuk mirëpritet.

Por çfarë ndodh kur puna juaj është vetëm kjo? Kjo do të thotë, shikimi i videove erotike.

Një 22-vjeçare ka arritur të marrë rrogën e saj në këtë mënyrë dhe deklaron se është e lumtur. Si mund të mos jetë?

Konkretisht, Rebecca Dixon paguhet nga faqja e internetit Bedbible dhe si pjesë e hulumtimit ajo shikon video me përmbajtje erotike dhe më pas regjistron përfundimet e saj për qëndrimet, gjininë e pjesëmarrësve dhe kombësinë e tyre.

Më shumë se 30 mijë persona aplikuan për këtë pozicion, por vetëm ajo ishte me fat që u punësua.

“Ndjej se ky pozicion është krijuar për mua. Isha duke parë video për qejfin tim, por tani më duhet ta bëj tërësisht dhe t’i shikoj në tërësi”, u shpreh ajo./abcnews.al