11 vizatime që përfaqësojnë botën tonë në gjendjen e saj aktuale

schedule15:33 - 16 Shtator, 2021

schedule 15:33 - 16 Shtator, 2021

Stephan Schmitz është një artist zviceran i suksesshëm. Pikturat e tij na mahnisin me thellësinë dhe kuptimin e tyre. Ai ka treguar botëkuptimin aktual të planetit tonë përmes këtyre pamjeve të thjeshta.

#1 Lajme në formën e tyre njerëzore

#2 Gruaja ideale

#3 Hidhni një sy mbi mua

#4 Një punë në progres

#5 Në pritje të romancës

#6 Rruga drejt fitores

#7 Fama online

#8 Një çrregullim

#9 Bota moderne

#10 Jeta në familje

#11 Është e paracaktuar çfarë do të ndodhë në të ardhmen

/abcnews.al