Zgjedhjet lokale, plazhet e Durrësit dhe Vlorës mbushen me pushues (Video)

schedule16:30 - 30 Qershor, 2019

schedule 16:30 - 30 Qershor, 2019

Të shumtë mund të themi kanë qenë qytetarët që kanë marrë sot pjesë për të votuar në zgjedhjet lokale. Por ka nga ata që nuk kanë shkuar të ushtrojnë të drejtën për të votuar. Ata kanë zgjedhur që këtë të dielë ta kalojnë larg zhurmës duke shkuar në plazh. Për mikrofonin e ABC News ata kanë treguar arsyen se pse nuk kanë shkuar të votojnë sot.

Pushuesi: Nuk votojmë asnjëherë.

Pushuesi: Nuk kam votuar dhe as nuk do të votoj. Nuk kemi pse me votuar. Ka alternativa por nuk na pëlqejnë.

Pushuesi: Votova, votova por nuk tregohet, por për PS-në .

Pushuesi: E mira ishte të votonim dhe pastaj të bënim plazh, ne i bëmë të dyja.

Pushuesi: Po për çfarë të votojmë, për çfarë arsyeje? Po më mirë në plazh sepse nuk kemi pasur asnjë lloj interesi si nga i pari ashtu edhe nga i dyti.

Pushuesi: Unë pres që të qetësohet koha dhe pas plazhit do të shkoj./abcnews.al